Категорії
Новини

НАКЛАДКИ НА ПЕРЕДНІ ФАРИ АВТОМОБІЛЯ

Арсенал бюджетного тюнінгу невеликий. Якщо не брати до уваги накладки на педалі та КПП, найнижча вартість, як правило, у накладок на передні фари. Поговоримо про накладки на фари автомобіля, які називають у народі «віями».

Для чого застосовують накладки на фари?

Грамотна зміна контурів фар – процедура непроста. Основна складність – визначення правильного співвідношення естетики та функціональності. Навряд чи знайдеться велика кількість охочих приклеїти до фар автомобіля пару непоказних шматочків пластику, але величезні «штори», що залишають на місці фар вузенькі прорізи – теж не вихід. У пошуку золотої середини і полягає робота дизайнерів тюнінгового ательє.

На щастя дизайнерів та їх клієнтів, фронтальна оптика практично будь-якого автомобіля має пристойні ресурси вільного місця, яке цілком можна закривати «віями», не впливаючи при цьому на якість роботи фар.

Найбільш простий спосіб перетворення фар – стилізація прямокутної оптики під напівкруглу або навпаки. Цей прийом широко поширений, новий його прояв – спроба “обіграти” блок-фари останньої моделі BMW 3-ої серії з натяком на ретро-стиль. Щось схоже створено для вазівської “десятки”.

Накладки на фари приємно тішать своїм, ні в кого не запозиченим стилем. Це можна пояснити економічним чинником. З десятка стандартних деталей пластикового «обважування» накладки на фари вважаються найпопулярнішим елементом, що продається. Це природно. Співвідношення ефекту та вартості «вій» неминуче схиляє у бік їх придбання будь-якого автовласника, якому не байдужий зовнішній вигляд машини. Попит зростає, а разом із ним зростає і вдосконалюється пропозиція.

Вартість накладок на фари невисока. Це не означає, що за кілька сотень рублів кожен бажаючий зможе надати унікальність будь-якому автомобілю. Ексклюзив, як і раніше, в ціні, так що за розробку нової ідеї можуть попросити відчутну суму. Ті, кому важлива ідеологічна сторона питання, тобто. в єдиному екземплярі виконані «війки» або в місті їздить сотня подібних машин, виберуть що-небудь із серійних тюнінгових комплектів.

Як кажуть, кожен вибирає собі. А вибір «війок» для фар практично будь-якого автомобіля величезний, так що можна знайти потрібну модель свого смаку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи