Категорії
Новини

FORD FIESTA ST – МІСЬКИЙ ХЕТЧБЕК

Компанія Ford завжди виробляла найпопулярніші у широкої публіки автомобілі. Новий хетчбек Fiesta ST став комфортнішим і потужнішим, що також додасть купівельного інтересу.

Автомобіль отримав стрімкий аеродинамічний кузов та нову систему керування. Придбати Ford Fiesta в хорошій комплектації на вигідних умовах зі спеціальними пропозиціями можна у офіційних дилерів.

Конструктори Ford встановили у Fiesta ST 1,6-літровий турбодвигун EcoBoost потужністю 197 кінських сил і крутним моментом 230 Нм. Розгін до 96 кілометрів на годину автомобіль здійснює за 6,2 секунди.

У комплектації Fiesta ST пропонується механічна коробка передач, яка легко перемикається на всіх шести щаблях. Турбований двигун добре поєднується з агресивним обважуванням і широкими радіаторними гратами. Максимальна потужність двигуна досягається в режимі Turbo, при якому відбувається стиснення робочого газу під тиском 144 кілопаскаль.

Щоб підвищити довговічність двигуна, розробники використовували комп’ютерне управління дросельною заслінкою, яка відкривається через 20 секунд після початку стиснення.

Передні стійки та балки підвіски практично не змінилися, але амортизатори отримали нові кріплення та кермові зв’язки управління. Тому розвал коліс у Fiesta ST вийшов трохи більшим, що збільшило динамічну стійкість машини. Електропідсилювач керма отримав більш міцну стійку і покращене співвідношення сили, що додається, до кута повороту.

На хетчбек встановлені 17-дюймові алюмінієві колеса, гальма з великою контактною площею, система управління крутним моментом (TVC) та подвійна вихлопна труба Symposer з низьким рівнем шуму. Загальне керування автомобілем здійснюється системою (AdvanceTrac ESC), яка стежить за стабільністю, зчепленням із дорожнім полотном та навантаженням на амортизатори. Для цієї моделі Ford використав шини Bridgestone RE050A, які мають гарне зчеплення з асфальтом.

У салоні встановлені сидіння спортивного типу з ножними та бічними вставками. Деталі інтер’єру виконані з якісного пластику та замші. Вся поточна інформація відображається на сенсорному екрані. За 1995 доларів пропонується комплект комфортних сидінь Recaro, а за 795 доларів інтегрована система навігації. На європейських ринках Fiesta ST пропонуватиметься за ціною від 22,3 тисячі доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи