Категорії
Новини

APPLE І ФОЛЬКСВАГЕН ДОМОВИЛИСЯ ПРО СТВОРЕННЯ БЕЗПІЛОТНОЇ МАШИНИ‍

Компанія має окрему команду, створену приблизно 4 роки тому, яка практично весь час займається проектом зі створення безпілотного автомобіля. Раніше раніше Apple пробувала домовитися про створення лінійки на всі 100% самоврядних комерційних машин на електротязі з БМВ і Мерседес Бенс.

Компанія Apple уклала угоду з німецьким концерном Volkswagen

Компанія Apple уклала угоду з німецьким концерном Volkswagen на постачання авто в рамках створення спільного проекту безпілотного таксі.

За останніми даними видання, йдеться про оновлення мінівена T6 Transporter, який випускав з конвеєра Volkswagen, в самоврядний шатл.

Між копаннями укладено угоду створення безпілотника для службовців. Інформацію про це повідомили три джерела, знайомі із ситуацією, пише газета The New York Times. Але через надмірні вимоги американської компанії, яка хотіла отримати повний контроль над зовнішнім виглядом та технічною складовою авто, дані переговори завершилися безуспішно.

При цьому, за твердженням кількох джерел, знайомих із проектом, робота над автомобілем йде з відставанням від графіка. Apple дуже скоро запустить свій шатл-сервіс для співробітників. Крім того, команда не має чіткого плану, чим вона займатиметься після створення безпілотного мінівена. Проте, згідно з інформацією іноземних ЗМІ, Apple значно відстає в цьому сегменті від власних суперників, які тестують свої проекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи